IT Denni er overtaget af Århus PC v/ Allan R. Hylbæk

Jeg har gennem de sidste 3 år ydet IT Support til en masse dejlige mennesker i Aarhus området – og jeg har været utrolig glad for det.
Nu er tiden kommet hvor jeg søger nye udfordringer og derfor overtages IT Denni pr. 1 august 2012 af Århus PC v/ Allan R. Hylbæk.

Allan har været min samarbejdspartner indenfor reparation af bærbar computere og jeg kan derfor stå indenfor kvaliteten af hans arbejde. Derfor er der hellere ikke tvivl om, at Allan er den rigtige person til at overtage IT Denni.

For dig som kunde betyder det, at fremtidige aftaler skal laves med Århus PC. Allan arbejder efter princippet ”No Cure No Pay”, hvilket betyder at, kan opgaven ikke løses er forsøget gratis. Service priserne går fra kr. 500 og optil kr. 900 inkl. moms (eksklusiv evt. reservedele).

Kig forbi Århus PC's hjemmeside

Med venlig hilsen

Denni Pultz Gottfredsen